Kreu Ekonomi Nisë pagesa prej 170 eurosh për përfituesit e pakos emergjente!

Nisë pagesa prej 170 eurosh për përfituesit e pakos emergjente!

nga Flamur Berisha

Ka filluar pagesa prej nga 170 euro per punetoret e deklaruar dhe qe nuk iu kane alukuar ende mjetet

Ministria e Financave dhe Transfereve njofton se ka hap një numër telefoni pa pagesë: 080044440 për informim të individëve/bizneseve lidhur me statusin e aplikacionit të tyre, dhe për centralizim të informatave dhe kërkesave të cilat po pranojmë në baza ditore. Thirrjet do të pranohen nga e hëna – në të premten, gjatë orarit të punës (8:00 – 16:00).

Ju gjithashtu mund të pëlqeni