Kreu Shpallje pune Ministria e Financave hap konkurs pune per 5 praktikantë

Ministria e Financave hap konkurs pune per 5 praktikantë

nga Kontabilisti

Thirrje për praktikantë në MFP

TMinistria e Financave, Punës dhe Transfereve hap thirrje për angazhimin e pesë (5) praktikantëve.

Kriteret për aplikim:
Deri në 29 vjeç;
Diplomë në Bachelor apo Master;
Nota mesatare mbi 7.0.

Aplikimi bëhet përmes email adresës: apliko@rks-gov.net

Thirrja është e hapur nga data 10 deri më 16 gusht 2022.
Për më shumë detaje, mund t’i referoheni vegëzës në vijim:

Ju gjithashtu mund të pëlqeni