Kreu Shpallje pune Ministria e Financave hapë thirrjen per aplikim. Perfitoni 170 euro+bonus (Masa 1.4)

Ministria e Financave hapë thirrjen per aplikim. Perfitoni 170 euro+bonus (Masa 1.4)

nga Kontabilisti

Hapet thirrja për aplikim për punë praktike në Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) raporton kontabilisti.info

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve hap thirrjen për aplikim në programin “Praktikë në Punë” për 136 të rinjë të cilët do të angazhohen në Agjencia e Statistikave të Kosovës.

Kushtet e praktikës:
Paga: 170 euro + bonus në bazë të numrit të anketave të realizuara;
Kohëzgjatja: 6 muaj.Kriteret për aplikim:
18-29 vjeçar;
Studentë apo të diplomuar;
Nota mesatare mbi 7.0.Aplikimi bëhet përmes email adresës masa1.4@rks-gov.net

Thirrja është e hapur deri më 24 qershor 2022 në ora 16:00.

Për më shumë detaje ju lutem shihni vegëzën e mëposhtme:

MF.RKS-GOV.NETmf.rks-gov.net

Ju gjithashtu mund të pëlqeni