Kreu Financa Sa para duhet të kesh në Gjermani që të vlejnë sa 500 euro në Kosovë?

Sa para duhet të kesh në Gjermani që të vlejnë sa 500 euro në Kosovë?

nga Kontabilisti

Europa po përballet me valë të inflacionit duke bërë që vlera e parasë të bie në krahasim me fuqinë blerëse.

Duke përdorur kalkulatorin e krahasimit të fuqisë blerëse në Kosovë dhe Gjermani, FrontLajm ka bërë krahasimin se
sa para duhet të kesh në Gjermani që të kenë vlerën e 500 eurove në Kosovë.

Sipas këtij kalkulatori në Gjermani duhet të kesh së paku 1079 euro që të jenë të barasvlefshme me 500 euro në Kosovë.

#image_title

Ju gjithashtu mund të pëlqeni