Kreu Shpallje pune Thirje për personat e pa punesuar nga Ministria e Financave

Thirje për personat e pa punesuar nga Ministria e Financave

nga Kontabilisti

Eja dhe punësohu direkt në një nga 340 mundësitë që po të presin në Panairin e Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 👩‍💻🧑‍💻🤝

📅 Data: 15 Qershor 2023

⏰ Ora: 9:00 – 16:00

Per ti pare vendet dhe llojet e pozitave te hapura per punesim ju lutem klikoni ne linkun e me poshtem:

https://www.facebook.com/MinistriaeFinancave

Ju gjithashtu mund të pëlqeni